Gamer.nl Register FAQ Calendar
User Name
Password


Go Back   Gamer.nl Forum > Gaming > Gaming Algemeen
Reply
 
Thread Tools
pimjai
Member
Old 18th September 2009, 15:35
 
pimjai's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: purmerend
Steam: pimjai

mijn beeldverhouding is inderdaad 16:10.

@varg: ok, alleen jammer dat ik weer eens voor de verkeerde kleur groen heb gekozen
__________________
core I5 750@3.5GHz, radeon 6870@1000MHz, 8GB RAM, win7 ultimate 64bit.
pimjai is offline   Reply With Quote
FredKett
Junior Member
Old 9th November 2009, 16:06
 
Join Date: Nov 2009

I tryed the The Longest Journey (PC), on a 64 bits vista laptop. Sorry, it doesn't work.
FredKett is offline   Reply With Quote
Varg
Member
Old 9th November 2009, 17:40
 
Varg's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wergea
Steam: Varg007

Quote:
Originally Posted by FredKett View Post
I tryed the The Longest Journey (PC), on a 64 bits vista laptop. Sorry, it doesn't work.
Noted, but I'm not updating the list anymore because I'm using Windows 7 now and most of the games on this list, if not all, should be working correctly under that OS.
__________________
Intel Core i5 2500| MSI Z68A-GD55 G3| C300 256 GB| Hitachi 3 TB| Seagate 3TB| Corsair Dominator DHX 8GB DDR3-1600 CL8| MSI GTX 670 PE OC| Sound Blaster Z| Logitech G51| Samsung SH-B123L| LG IPS277L-BN| Arc Midi| Windows 8 Pro 64-bit
Varg is offline   Reply With Quote
Zebby
Websurfur
Old 9th November 2009, 19:21
 
Zebby's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Thuis!

Anders misschien aanpassen en in andere kleur erbij als het op W7 64bit ook werkt? Ik heb dit namelijk op mijn laptop staan!
__________________
What I saw was the end, yet all still looked the same, no stigmas cast upon men, no pits of brimstone or flame
Zebby is offline   Reply With Quote
Varg
Member
Old 9th November 2009, 19:36
 
Varg's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wergea
Steam: Varg007

Quote:
Originally Posted by Zebby View Post
Anders misschien aanpassen en in andere kleur erbij als het op W7 64bit ook werkt? Ik heb dit namelijk op mijn laptop staan!
Ja, dat zou wel kunnen ja. Heb je een kleur in gedachten?

Ik doe het dan wel aan de hand van de reacties die mensen posten anders moet ik weer al men games testen en daar zit nogal wat werk in.

ps; Oh ja, de topic titel zou dan "Compatible Windows Vista 64-bit en Windows 7 64-bit games" moeten worden. Dat 64-bit moet er wel bij blijven want heel veel oudere games willen niet op een 64-bits besturingssysteem worden ge´nstalleerd.
__________________
Intel Core i5 2500| MSI Z68A-GD55 G3| C300 256 GB| Hitachi 3 TB| Seagate 3TB| Corsair Dominator DHX 8GB DDR3-1600 CL8| MSI GTX 670 PE OC| Sound Blaster Z| Logitech G51| Samsung SH-B123L| LG IPS277L-BN| Arc Midi| Windows 8 Pro 64-bit

Last edited by Varg : 9th November 2009 at 19:42 .
Varg is offline   Reply With Quote
nightwing01
I can haz cheescake ?
Old 9th November 2009, 20:39
 
nightwing01's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chasing the guy above me

Ben benieuwd of scarface nu wel onder windows 7 werkt Edit: Niet dus
__________________
Bones, promises, both break !

Last edited by nightwing01 : 16th November 2009 at 06:06 .
nightwing01 is offline   Reply With Quote
Varg
Member
Old 13th November 2009, 21:00
 
Varg's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wergea
Steam: Varg007

Zou een modje ff voor mij de naam van dit topic willen veranderen in Compatible Windows Vista 64-bit en Windows 7 64-bit games?

Alvast bedankt!
__________________
Intel Core i5 2500| MSI Z68A-GD55 G3| C300 256 GB| Hitachi 3 TB| Seagate 3TB| Corsair Dominator DHX 8GB DDR3-1600 CL8| MSI GTX 670 PE OC| Sound Blaster Z| Logitech G51| Samsung SH-B123L| LG IPS277L-BN| Arc Midi| Windows 8 Pro 64-bit
Varg is offline   Reply With Quote
Varg
Member
Old 21st November 2009, 22:52
 
Varg's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wergea
Steam: Varg007

Ik zie dat de topictitel inmiddels is veranderd door een modje, bedankt hiervoor. o^
__________________
Intel Core i5 2500| MSI Z68A-GD55 G3| C300 256 GB| Hitachi 3 TB| Seagate 3TB| Corsair Dominator DHX 8GB DDR3-1600 CL8| MSI GTX 670 PE OC| Sound Blaster Z| Logitech G51| Samsung SH-B123L| LG IPS277L-BN| Arc Midi| Windows 8 Pro 64-bit
Varg is offline   Reply With Quote
FrozenHero
Junior Member
Old 4th December 2009, 22:07
 
Join Date: Dec 2009

Red Faction Guerilla - Werkt niet, zwart scherm, dan in taakbeheer moet ik het spel uitzetten. Daarna krijg ik nog de melding 'Dit programma werkt niet meer'.

Mass Effect - Werkt niet, als ik het spel start krijg ik meteen de melding 'Dit programma werkt niet meer'. Als ik niet op 'play' maar op 'configurate' druk in de launcher, is hij mijn systeem aan het 'scannen' en krijg ik een paar seconden later de melding: Dit programma werkt niet meer.

OS: Windows 7 x64

Echt totaal waardeloos in mijn ogen, bah, wat een rot besturingssysteem.

Ga nu terug naar XP x64.
FrozenHero is offline   Reply With Quote
BiT
Member
Old 4th December 2009, 22:25
 
BiT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Nijmegen
Steam: BiT

Quote:
Originally Posted by FrozenHero View Post
Echt totaal waardeloos in mijn ogen, bah, wat een rot besturingssysteem.
Hahahahahahaha.
__________________
0 2 4 is binnen en willen bier!
BiT is offline   Reply With Quote
pimjai
Member
Old 4th December 2009, 22:32
 
pimjai's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: purmerend
Steam: pimjai

Quote:
Originally Posted by FrozenHero View Post
Red Faction Guerilla - Werkt niet, zwart scherm, dan in taakbeheer moet ik het spel uitzetten. Daarna krijg ik nog de melding 'Dit programma werkt niet meer'.

Mass Effect - Werkt niet, als ik het spel start krijg ik meteen de melding 'Dit programma werkt niet meer'. Als ik niet op 'play' maar op 'configurate' druk in de launcher, is hij mijn systeem aan het 'scannen' en krijg ik een paar seconden later de melding: Dit programma werkt niet meer.

OS: Windows 7 x64

Echt totaal waardeloos in mijn ogen, bah, wat een rot besturingssysteem.

Ga nu terug naar XP x64.
compatibiliteitsmodus al geprobeerd??
__________________
core I5 750@3.5GHz, radeon 6870@1000MHz, 8GB RAM, win7 ultimate 64bit.
pimjai is offline   Reply With Quote
Black
Subtle as flying brick
Old 4th December 2009, 22:54
 
Black's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: 1 hoog.

H.A.W.X heeft bij mij altijd gewerkt op 64bit en Windows 7. Zonder compatibiliteit
__________________
"Pass me the brain bleach, please."

"I'm the king, I get what I want."
Black is offline   Reply With Quote
FrozenHero
Junior Member
Old 5th December 2009, 00:30
 
Join Date: Dec 2009

Quote:
Originally Posted by BiT View Post
Hahahahahahaha.
Dat wßs het, totdat ik een bios-update had gedaan en alles ineens weer werkte zoals het hoorde

Trouwens wat een volwassen post zeg.
FrozenHero is offline   Reply With Quote
BiT
Member
Old 5th December 2009, 13:16
 
BiT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Nijmegen
Steam: BiT

Quote:
Originally Posted by FrozenHero View Post
Dat wßs het, totdat ik een bios-update had gedaan en alles ineens weer werkte zoals het hoorde

Trouwens wat een volwassen post zeg.
Ja, het ligt dus niet aan Windows 7. Vandaar mijn hahaha.
En al lag het wel aan Windows 7, dan vind ik het een beetje loos om het om 2 spelletjes die niet werken helemaal af te branden...
__________________
0 2 4 is binnen en willen bier!
BiT is offline   Reply With Quote
Cara
Junior Member
Old 8th December 2009, 19:15
 
Join Date: Dec 2009

Anno 1701 en Anno 1701 The Sunken Dragon

Installatie verloopt goed. Bij het opstarten van de game(s) komt er een melding dat er wat mis is met de beveiligingssoftware. SecureDrvSetup of zo. (kan me de melding zo niet meer herinneren.)

Oorzaak foutmelding:
Het programma wat controleert dat jij wel de originele cd in je pc hebt zitten wordt bij Windows 7 32 en 64 niet mee ge´nstalleerd.

Oplossing:
Download het programma als nog en alles werkt weer.
http://www.tagesprotection.com/main.htm?page=5.5.htm

Demigod
Werkt prima onder Windows 7 64 en dan waarschijnlijk ook wel onder 32
Cara is offline   Reply With Quote
snipingturtle
Junior Member
Old 30th December 2009, 00:38
 
Join Date: Dec 2009

hey uh panzers; phase two werkt bij mij niet,ik krijg dan altijd een boodshap panzers phase two werkt niet meer ... zoeken naar mogelijke oplossingen ...
ik werk op windows 7 32-bit

Last edited by snipingturtle : 30th December 2009 at 00:41 .
snipingturtle is offline   Reply With Quote
McBone
Dissident
Old 30th December 2009, 01:47
 
McBone's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Groningen
Wii: 6294-2812-9671-5288

Ik zie heel toevallig dat MDK rood is, maar ik heb het spel via Steam gekocht en het werkt dus uitstekend in Windows 7 64 bit.
__________________
2+2=5
McBone is offline   Reply With Quote
HypToniZe
Epic
Old 30th December 2009, 02:29
 
HypToniZe's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Tilburg
Xfire: drazerr

Quote:
Originally Posted by McBone View Post
Ik zie heel toevallig dat MDK rood is, maar ik heb het spel via Steam gekocht en het werkt dus uitstekend in Windows 7 64 bit.
Er staat bij 'Installer wil niet laden', aangezien Steam geen gebruik maakt van een installer is dit dus niet van toepassing. Sowieso zijn vrijwel alle spellen van Steam Windows 7/64-bit compatible.
HypToniZe is offline   Reply With Quote
snipingturtle
Junior Member
Old 31st December 2009, 00:28
 
Join Date: Dec 2009

Quote:
Originally Posted by snipingturtle View Post
hey uh panzers; phase two werkt bij mij niet,ik krijg dan altijd een boodshap panzers phase two werkt niet meer ... zoeken naar mogelijke oplossingen ...
ik werk op windows 7 32-bit
het werkt toch wel,maar niet altijd.
soms wel en soms niet...|:[
snipingturtle is offline   Reply With Quote
Debussy
Member
Old 31st December 2009, 02:19
 
Join Date: Dec 2007

wow indrukwekkende lijst. handig ook. al was ik niet van plan binnenkort op 64bit over te stappen
Debussy is offline   Reply With Quote
Established
Junior Member
Old 16th February 2010, 17:10
 
Join Date: Feb 2010

Hey allemaal.

Weet iemand toevallig al of Section 8 pc game het op windows 7 64- bit doet?

Heeft iemand ook al ervaring met cod 4 deel 1 en 2 of die werken?


Ik heb hier nog een lijst met games die het doen:


- Star wars battlefront 1
- Star wars battlefront 2
- Star wars empire at war 1 wel; forces of corruption niet; > als ik die start met de launcher, kan ie het spel niet vinden ofzo zegt ie dan, de update draait ook niet en op windows xp home edition 32 bit deed ie het wel;

- Star wars Republic commando werkt wel gewoon op win7 64-bit; je moet em wel installeren waarin de locatie: program files (x86);

- Halo 2 natuurlijk
- Halo 1 moek nog testen
- Warcraft 3 reign of chaos en de uitbreiding gaak nog teste;

Deze online game btw doet t ook: Grand Chase


Als jullie mij wat info kenne geve over de cod 4 both parts en section 8 zou dat geweldig
zijn.


de groeten.
Established is offline   Reply With Quote
polleke40
Junior Member
Old 26th February 2010, 05:43
 
Join Date: Feb 2010

hoi, ik heb laatst Mortyr 2 besteld,..maar hij speelt en laad niet in mijn pc Vista

heeft iemand een oplossing?

thanks
Pol
polleke40 is offline   Reply With Quote
arne036
Junior Member
Old 19th March 2010, 18:06
 
Join Date: Mar 2010

hallo ik heb Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 maar mijn computer wil het echt niet installeren ik krijg telkens een foutmelding dat het niet gaat op een 64bit systeem. weet iemand hoe ik het toch zou kunnen draaien. ik heb al geprobeerd om het in vroegere compatibilliteit te instaleren

thanks
Arne
arne036 is offline   Reply With Quote
lowscore
Junior Member
Old 1st April 2010, 16:05
 
Join Date: Apr 2009

MotoGP 2 (Werkt op Vista 64-bit met uitzondering van de controller configuratie in de launcher.)

MotoGP 3 (Werkt op Vista 64-bit met uitzondering van de controller configuratie in de launcher.)

Werken perfect, behalve dan dat je enkel met de pijljes kan sturen.

Iemand een idee of de controller config screens van die games in de XP-modus van Win7 wel werken?
lowscore is offline   Reply With Quote
ramonkiller
Junior Member
Old 20th April 2010, 19:57
 
Join Date: Apr 2010

Heroes of might and magic 2 gold edition en alle Heroes of might and magic 3 editions werken perfect op windows 7 64 bit deze kunnen ook bij de lijst toegevoegd worden

Last edited by ramonkiller : 21st April 2010 at 08:37 .
ramonkiller is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Forum Jump




All times are GMT +2. The time now is 20:11.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2012 Sanoma Digital B.V. | Disclaimer | Huisregels forum | Privacy- en cookiebeleid | Copyright
Gamer.nl is een onderdeel van de Sanoma Media Netherlands groep
Powered by Exonet Internet Services