Gamer.nl Register FAQ Calendar
User Name
Password


Go Back   Gamer.nl Forum > Offtopic > Hardware, Software & Gadgets
Reply
 
Thread Tools
Everton Pride
Stoned
Old 27th July 2003, 12:47
 
Join Date: Mar 2003
Location: Maastricht
Medion TV-kaart

Ik heb paar maanden geleden een PC gekocht bij de Aldi van Medion waar ook een TV-kaart inzit.

Met het programma PowerCinema kan je TV op je PC kijken en dat gaat nu al maanden niet fijn.
Ene dag doet die het wel en de andere dag doet die het niet.

Als hij het doet, doet die het ook goed maar als ik bv. volgende dag weer opsta dan is de kanalen gewist en als ik dan weer autoscvan doe vind hij niet meer dan een TV-zender waar je alleen geluid van krijgt voor de rest allene maar sneeuw!?

Ligt het aan de TV-kaart of aan mijn instellingen, want ik heb ook andere TV-programma's geprobeerd(Showshifter) en daar is het zelfde probleem!

Ik ben niet zo technisch maar 2 dingen komen voor in mij apparaatbeheer wat best mijn TV-kaart zou kunnen zijn;

- MEDION (7134) WDM Video Capture
- MEDION TV-TUNER 7134 MK2/3

Kan iemand mij helpen?
__________________
The only thing to fear is running out of beer
Everton Pride is offline   Reply With Quote
What?
HA HA HA HA HA!! PEACE!!!
Old 27th July 2003, 21:59
 
What?'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hier

Wie koopt er dan een computer bij de Aldi, LOL

WHE LOVE ALDI!
__________________
SPECS:

P4 3.0 GhZ Geforce FX 5900 ( MSI ) 512 DDR ( 400 MhZ ) 865 NEO2 ( MSI )
Chieftec Midi Tower ( BLACK) IIYama 19 Inch ( Vision Master PRO )
What? is offline   Reply With Quote
JB
boolean Nerd = false;
Old 27th July 2003, 22:56
 
JB's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Achter de PC

Quote:
Originally posted by What?


WHE LOVE ALDI!

[offtopic]

OMFG . . . Ga eerst eens Engels leren voordat je überhaupt een opmerking maakt. :tsk: }:

[/offtopic]

De tweede die je noemt is je TV-kaart. Weet je zeker dat de kaart goed is aangesloten? Zit er nog garantie op die PC? Anders zou ik er gewoon mee terug gaan. Misschien dat je op de site van Medion meer vindt: http://www.medion.de
__________________
Formule 1 is net zoals vrouwen: Je kan er geen genoeg van krijgen :D

Bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf.

It never hurts to help and it never helps to hurt.
JB is offline   Reply With Quote
Timo
Anime Addict ^_^
Old 27th July 2003, 23:22
 
Timo's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Utrecht

Is het signaal van de kabel die je er in doet wel goed?
Heb je hem getest met een tv?

Wij hebben hier dezelfde pc en bij ons werkt het gewoon. ^_^
__________________
This post is a natural product. The slight variations in spelling and grammar enhance its individual character and beauty and in no way are to be considered flaws or defects.
Timo is offline   Reply With Quote
What?
HA HA HA HA HA!! PEACE!!!
Old 28th July 2003, 00:38
 
What?'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hier

.
__________________
SPECS:

P4 3.0 GhZ Geforce FX 5900 ( MSI ) 512 DDR ( 400 MhZ ) 865 NEO2 ( MSI )
Chieftec Midi Tower ( BLACK) IIYama 19 Inch ( Vision Master PRO )

Last edited by What? : 28th July 2003 at 00:41 .
What? is offline   Reply With Quote
What?
HA HA HA HA HA!! PEACE!!!
Old 28th July 2003, 00:39
 
What?'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hier

JB, mijn typsnelheid ligt gewoon een STUK hoger als die van jou, daarom maakte ik die fout..
__________________
SPECS:

P4 3.0 GhZ Geforce FX 5900 ( MSI ) 512 DDR ( 400 MhZ ) 865 NEO2 ( MSI )
Chieftec Midi Tower ( BLACK) IIYama 19 Inch ( Vision Master PRO )
What? is offline   Reply With Quote
What?
HA HA HA HA HA!! PEACE!!!
Old 28th July 2003, 00:40
 
What?'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hier

IK ZIT me hier te klooien niet normaal
__________________
SPECS:

P4 3.0 GhZ Geforce FX 5900 ( MSI ) 512 DDR ( 400 MhZ ) 865 NEO2 ( MSI )
Chieftec Midi Tower ( BLACK) IIYama 19 Inch ( Vision Master PRO )
What? is offline   Reply With Quote
Ati
just a gamer
Old 28th July 2003, 09:46
 
Ati's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: The Netherlands

dan is je nederlands toch ook niet opitmaal:

Quote:
JB, mijn typsnelheid ligt gewoon een STUK hoger "ALS" die van jou, daarom maakte ik die fout..
het is nog altijd "DAN" in dit geval
__________________
p4, 2.8 gig, radeon 9800 pro. 1024 ddr kingston. Hercules Fortissimo III 7.1. WD 120 gig.
Ati is offline   Reply With Quote
JB
boolean Nerd = false;
Old 28th July 2003, 10:16
 
JB's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Achter de PC

[offtopic]

Quote:
Originally posted by What?
JB, mijn typsnelheid ligt gewoon een STUK hoger als die van jou, daarom maakte ik die fout..
Zou ik ook zeggen. Je kunt het niet eens bewijzen. Ga trouwens ook nog maar eens Nederlands leren.

Quote:
Originally posted by What?
IK ZIT me hier te klooien niet normaal
Aan opa's hoestdrankje gezeten of wat gras gerookt? }:

[/offtopic]

Geef die jongen a.u.b. een waarschuwing.
__________________
Formule 1 is net zoals vrouwen: Je kan er geen genoeg van krijgen :D

Bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf.

It never hurts to help and it never helps to hurt.
JB is offline   Reply With Quote
What?
HA HA HA HA HA!! PEACE!!!
Old 28th July 2003, 15:15
 
What?'s Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hier

Quote:
Originally posted by JB
[offtopic]



Zou ik ook zeggen. Je kunt het niet eens bewijzen. Ga trouwens ook nog maar eens Nederlands leren.



Aan opa's hoestdrankje gezeten of wat gras gerookt? }:

[/offtopic]

Geef die jongen a.u.b. een waarschuwing.

HA HA HA HA ... Volgens mij heb jij ook niks te doen, of wel?
__________________
SPECS:

P4 3.0 GhZ Geforce FX 5900 ( MSI ) 512 DDR ( 400 MhZ ) 865 NEO2 ( MSI )
Chieftec Midi Tower ( BLACK) IIYama 19 Inch ( Vision Master PRO )
What? is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Forum Jump




All times are GMT +2. The time now is 12:09.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2012 Sanoma Digital B.V. | Disclaimer | Huisregels forum | Privacy- en cookiebeleid | Copyright
Gamer.nl is een onderdeel van de Sanoma Media Netherlands groep
Powered by Exonet Internet Services